Cargando...
Noticies - Encert participarà en el Torneig inclusiu de bàsquet de Barcelona 2019

Encert participarà en el Torneig inclusiu de bàsquet de Barcelona 2019

El primer Torneig inclusiu de bàsquet de Barcelona se celebrarà el pròxim diumenge 27 de gener al Complex Esportiu La Bàscula. Se us passa pel cap un millor pla de diumenge? Encert hi participarà! 
El Torneig Inclusiu de bàsquet 2019 celebrarà la seva primera edició el diumenge 27 de gener (9:00h a 15:00 h). Hi participaran un total de 7 equips i més d'una cinquantena de noies i nois, que formen part de l'Associació Encert, el FC Martinenc i el CB Sa Cabaneta (Mallorca). 


La Nídia, monitora de l'Associació Encert i en Xavi entrenador de bàsquet del Martinenc, van decidir crear aquest torneig a partir de 3 pilars bàsics.  En primer lloc, volien organitzar una jornada de bàsquet inclusiu on hi poguessin participar al mateix temps jugadors i jugadores amb diferents capacitats, superant etiquetes que sovint  distancien per raons que tenen a veure més amb estereotips que amb realitats. En segon lloc, tenien l' ambició d'organitzar un torneig senzill i sense ajudes institucionals, però que satisfaci les necessitats de totes les participants sense deixar ningú enrere. I finalment, amb la participació d'un equip com el C.B. Sa Cabaneta (Mallorca), volien demostrar (de nou) que el bàsquet pot esdevenir una eina per establir lligams i crear experiències que ens facin créixer, més enllà del component competitiu de qualsevol esport.  


A faltar d'acabar de configurar els equips, el torneig comptarà amb 6 equips formats completament de nou, cada un d'ells format per entre 8 i 10 jugadores i amb 1 o 2 entrenadores referents durant tot el torneig. A més, part de les persones que han organitzat el torneig estaran donant suport i supervisant que es desenvolupi amb normalitat. 

El format serà en forma de lligueta inicial i 3 partits finals, de manera que tots els equips jugaran el mateix número de partits i totes podran jugar al camp central del pavelló. En total, seran 5 partits per equip durant tot el matí (molt probablement 2 parts de 10-15 minuts). 

On serà?

Complex Esportiu Municipal La Bàscula (C/Foc 132, Barcelona)

* Com arribar-hi: 

En cotxe: l'arribada és senzilla. Hi ha una zona d'aparcament adjacent a l'entrada. Hi ha partits de futbol el mateix cap de setmana, així que imaginem que no estarà tot disponible. També hi ha possibilitat d'aparcament a la zona de Montjuïc. 

En bus: diverses línies de bus arriben fins a tocar del Complex (13, 109, H16, V5). La majoria amb connexió a Plaça Espanya. 

En metro: inaugurant la flamant L10S (parada Foc).

En Ferrocarils (FGC): des de la parada de Magòria la Campana hi ha uns 10 minuts caminant fins al pavelló (o des d'allà mateix es pot enllaçar amb el bus V5). 

Quan serà?

El diumenge 27 de gener de les 9.00 a les 15.00

Veniu a passar un diumenge de bàsquet i bon rotllo! Us hi esperem!
ENCERT
Esport, lleure i formació per a
joves amb dificultats intel·lectuals
Associació ENCERT
Travessia Sant Antoni 13 baixos
08012 Barcelona
933 134 600
 Facebook @encert
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat