Cargando...
Destacats
 

Formulari de contacte
Nom

Correu electrònic

Telèfon

Comentario


Instrodueix el codi que llegeixes


captcha

Enviar


 
 

Publicacions

Esports

Publicacions - El departament d’Esports compta amb més de 50 nois en les nostres 3 grans àrees esportives: Bàsquet, Tennis i Hípica.

Bàsquet

Amb 4 equips tenim representació a totes les categories. Entrenem dimarts i dijous de 17:30h a 19:00h a les pistes de Mundet.
A més a més, tenim una escola esportiva integrada en els equips de competició per a aquells nois o noies que volen jugar a bàsquet i no volen competir.
Els nostres 4 equips també participaran als Specials Olympics que tindran lloc a Calella-Barcelona l’ultim cap de semana d’octubre del 2014.

Equip de bàsquet Encert Horta

Encert Horta, amb nou jugadors, és l´equip més novell .Actualment juga a tercera divisió. La seva responsable és la Sònia.

Equip de bàsquet Encert Panteres

És el nostre equip femení amb 8 jugadores. La seva responsable és l’Ariadna Mayoral. Són les actuals campiones de Vilanova.

Equip de bàsquet Encert Gràcia

Compta amb 9 jugadors. Juguen a 3era divisió.

Equip de bàsquet Encert Rel

Compta amb 13 jugadors i aquest any han pujat a primera divisió. També han guanyat el Campionat  de Catalunya de la seva categoría. La seva responsable és la Núria.

Equip de bàsquet Encert Sant Martí

Amb 9  jugadors és l’equip amb més nivell de competició. Juga a 1era de la lliga ACELL. Han guanyat el Campionat de Catalunya i 6è a la lliga. La seva responsable és la Clàudia Roca i Balcells.

Calendari i Classificació

1, 2
ENCERT
Esport, lleure i formació per a
joves amb dificultats intel·lectuals
Associació ENCERT
Travessia Sant Antoni 13 baixos
08012 Barcelona
933 134 600
 Facebook @encert
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat