Cargando...
Noticies - Moltes gràcies!

Moltes gràcies!

La Nídia i En Xavi agraeixen l'esforç a tots els que van fer possible que el primer Torneig de Bàsquet Inclusiu de Barcelona fos tot un èxit! 
Benvolgudes companyes,

Us fem arribar aquestes paraules havent deixat passar els dies que necessitàvem per valorar amb perspectiva la jornada de diumenge, gestionar el que vam viure (tant el dia 27 com totes les setmanes prèvies de treball) i, no menys important, per descansar una mica. Per fer-ho, hem volgut recuperar les raons per les quals vam decidir organitzar el torneig i que us vam fer saber des del primer correu informatiu. Per nosaltres era important que el torneig no fos senzillament una forma de passar un fred matí de gener, sinó una jornada carregada d'intenció i aprenentatge.

En primer lloc, vam començar a organitzar aquest torneig amb la idea que fos una jornada de bàsquet inclusiu on hi poguessin participar, alhora i en un mateix espai, jugadors i jugadores amb diferents capacitats, superant etiquetes i prejudicis i creant un espai d'intercanvi i reconeixement mutu. Estem especialment contentes perquè podem afirmar amb certa convicció que vam complir aquest objectiu amb nota. I aquest mèrit es deu en gran part (per no dir gairebé de forma exclusiva) a totes les participants (jugador/es, entrenador/es, àrbitres, mares i pares...) del torneig, a qui volem agrair de tot cor el comportament i l’actitud durant tota la jornada, especialment perquè d'una forma totalment natural vau fer innecessari que ningú us digués com havíeu de relacionar-vos dins dels equips, dins i fora del camp.

En segon lloc, ens feia especialment il·lusió crear un torneig senzill, auster i sense grans ajudes institucionals, però que pogués satisfer les necessitats de totes les participants sense deixar ningú enrere. Ens feia il·lusió perquè creiem que els esdeveniments que deixen més empremta en totes nosaltres són, sovint, els que sorgeixen des de les entitats locals, es nodreixen de l'ajuda de la mateixa comunitat i creen un espai on totes ens podem sentir identificades i implicades.

Volem agrair l'ajuda i suport incondicional de totes les entitats i persones que, d'una manera o altra, vau fer possible aquest torneig. A l'Associació Encert i totes les persones que en formeu part (en especial a la Clàudia, l'Ari, la Sònia i la Núria),per creure en aquest projecte i per la feina que feu dia a dia. Al FC Martinenc, i en especial a l'Albert, per totes les facilitats proporcionades durant el cap de setmana. I també al Josep, el Carlos, la Txell, la Sara i l'Olga, per donar un cop de mà sense esperar res a canvi.

Per últim, amb la participació del C.B. Sa Cabaneta i el cap de setmana viscut amb elles, volíem demostrar de nou que el bàsquet és una esport competitiu però també una eina per establir lligams i crear experiències que ens enriqueixin i ens facin créixer. Des de Barcelona volem enviar una abraçada molt forta i mil gràcies a tota la família mallorquina: la Bea, totes les jugadores del júnior femení i, en especial, a en Guillem i na Maria Antònia, per l'amistat que ens uneix i per compartir uns mateixos valors. Estem convençudes que els nostres camins es tornaran a creuar aviat. Esperem no haver-nos oblidat a ningú en els agraïments, vam ser moltes les persones implicades i la memòria és limitada i juga males passades.

Esperem també que les condicions del pavelló (encara tenim gent refredada!) no evitessin que gaudíssiu el torneig tant o més com ho vam fer nosaltres. Les vostres paraules d'agraïment i reconeixement cap a nostres durant i després de la jornada en són una mostra i la millor de les recompenses. Ens acomiadem amb la il·lusió d'haver plantat només una llavor; ara és feina de totes regar-la per a que creixi ben amunt!

Ens veiem l'any vinent!

Nídia Llobet i Xavi Jordà
ENCERT
Esport, lleure i formació per a
joves amb dificultats intel·lectuals
Associació ENCERT
Travessia Sant Antoni 13 baixos
08012 Barcelona
933 134 600
 Facebook @encert
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat