Cargando...

Qué fem?

Assesorament1
Assesorament2


Quan algú ens pregunta què fem, la primera cosa que diem és que som una petita gran família. L'Associació la tirem endavant entre tots els socis (joves, famílies i monitors). Ara com ara, oferim els serveis que hi ha continuació. Ara bé, si tens alguna idea que ajudi a ampliar les opcions d'activitats avisa, que ganes i saber trobar els recursos no ens falten!

- Ens desvivim pel lleure, pensant tant en els joves com en les famílies. Per això oferim un espai Club Social setmanal, amb un programa adaptat en les diferents tipologies dels usuaris. També fem sortides de diumenge (Sortim Diumenge),sortides a cases de colònies els ponts i alguns caps de setmana (respirs),casals per Setmana Santa i al Setembre, i colònies a l'estiu (aquesta última activitat l'esperem amb impaciència tot l'any!).

- Competim esportivament en els diferents campionats de bàsquet organitzats per la Federació Acell: la Lliga Catalana, Campionats de Catalunya i els Special Olympics.

- Fem un taller de ràdio (Encert a la Ràdio) en el que treballem com millorar la comunicació intrapersonal. Veiem els resultats mensualment, quan gravem un programa a Cooltura.fm

- Tenim en compte les necessitats de les famílies i les ajudem a reconduir els problemes burocràtics que comporta tenir un familiar jove amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. Entre tots també trobem espais per compartir els problemes diaris que només els que estem a prop de persones amb DID ens anem trobant. Segur que el que et passa li passa a algú altre. Junts som més forts!

 
ENCERT
Esport, lleure i formació per a
joves amb dificultats intel·lectuals
Associació ENCERT
Travessia Sant Antoni 13 baixos
08012 Barcelona
933 134 600
 Facebook @encert
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat