Colònies d'estiu 2018

Colònies d'estiu 2018

Ja estan aquí! Les colònies d'estiu! El que totes esperem, el plat fort de la casa, el tret de sortida d'un estiu cada any millor, .... les colònies d'Encert a "El Pinar"!
Les inscripcions es van obrir divendres passat i teniu fins al 18 de maig per apuntar-vos. Corre!

Un altre any tornem a "El Pinar", una casa de colònies que forma part de la nostra trajectòria perquè ha estat la que ens ha acollit des de fa anys. De l'1 al 15 de Juliol tens una cita amb Encert! Al document adjunt trobareu informació sobre els torns i els preus dels mateixos.

Des de Dincat ens han informat que aquest any si que hi haurà beques, tot i que encara no s'ha obert la convocatòria. Us mantindrem informades. 

A continuació està el procediment d'inscripció, però heu de tenir en compte que si NO sou una família sòcia entreu a una formar part d'una llista d'espera que s'obrirà en cas que les famílies sòcies no ocupin les 30 i 40 places que oferim cada setmana.

Cada any pensem que les colònies són insuperables i cada any ens sorprenen més! No te les perdis!

PROCEDIMENT per a la reserva de plaça i inscripció:
1- Enviament d'un correu electrònic a lleurencert@gmail.com, indicant el nom i el torn abans del 18 de maig. - Transferència o ingrés bancari de 100€ amb codi ingrés: colònies.nom participant.lletra del torn “La Caixa”: ES 44 2100 3214 40 2200189975 NO s’acceptaran reserves de places després del 18 de Maig. Tingueu en compte que hem de quadrar inscripcions, torns, monitors, i veure si queden places per a famílies NO sòcies.
2- Durant la setmana del 21 al 25 de Maig, us enviarem un correu electrònic confirmant la plaça i el torn, ara bé, heu de tenir en compte que donada la gran demanda que esperem aquest any, podria ser que haguem de fer ajustaments entre els torns que demaneu, de manera que tothom pugui participar de les colònies. 
3- Entre el 25 i 28 de maig sabrem si queden places per a famílies NO sòcies.
4- Durant la setmana el 4 al 8 de juny tindrem les llistes de colònies tancades i definitives. Cada any ens pensem que hem tingut les millors colònies, però sorprenentment cada any tornem més contents. Així que només volem que tornin a ser irrepetibles i immillorables!!

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat