La Sortida d'Adults del març serà a Tarragona

La Sortida d'Adults del març serà a Tarragona

No hi havia cap sortida d'Adults des de Cap d'Any i en teníem moltes ganes! El lloc escollit ha estat Tarragona. Encara no hi havíem anat i és un lloc genial per anar a passar el cap de setmana. Hi anirem del 9 a l'11 de març. T'ho perdràs?

Sortirem el divendres 9 per la tarda, des de l'estació de Sants. Anirem amb tren i en tornarem el diumenge a la tarda. Què farem?
Doncs la Sortida d'Adults és una activitat pensada per a que, joves majors d'edat i amb molta autonomia passin un cap de setmana entre amics a uns apartaments. Allà pensem el menú, cuinem nosaltres mateixos (això els àpats que no fem a restaurants!) i gaudim de la ciutat. En aquest cas, això voldrà dir visitar l'amfiteatre de l'antiga Tàrraco, veure un dels millors "3 tombs" de Catalunya, sortir de festa a la nit. En fi, passar un magnífic cap de setmana. 

Això si, ja hi ha gent apuntada i teniu només una setmana per fer-ho, així que correu!!!

Dades més tècniques:
·Preu: inclou: estada a l’apartament, menjar, monitors, transport, activitats, assegurança R.C.
Socis: 165€, General 190€.
Pagament de la sortida: Pagament de l’import total abans del divendres 23 de febrer.·Tranferència bancària: “La Caixa”: 2100 3214 40 2200189975, codi ingrés: adults.març.nom del participant.
·Inscripció per e-mail: lleurencert@gmail.com. Inscripcions des d’ara mateix. Degut a que aquesta activitat està pensada per un màxim de 12 participants, l’adjudicació de les places serà en rigurós ordre d’inscripció.
·Últim dia inscripció: 23 de  Febrer o anterior en cas d’exhauriment de les places.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat