Unión Musical es converteix en patrocinador d'Encert a la Ràdio

Unión Musical es converteix en patrocinador d'Encert a la Ràdio

Feia temps que des d'Encert a la Ràdio es veia la necessitat de disposar de material tècnic i de qualitat per tal de poder treballar encara millor des del nostre local. L'evolució dels participants és tal que també havia d'anar acompanyada d'una millora de les condicions tècniques. Unión Musical ho ha fet possible.

Una gravadora de primera qualitat, una taula de so i tres micròfons amb tres peus de mides variables, a part de molts cables, són el lot que Unión Musical ha entregat a Encert. 
Amb aquest material, el taller de ràdio de l'Associació pot gravar peces des del mateix local, practicar els programes d'una forma molt més complexa, fer entrevistes de més qualitat i afegir altres elements d'aprenentatges pels participants que tinguin interès en aprendre la part més tècnica de la ràdio.
Per celebrar-ho, UME, i més concretament la botiga d'instruments i material que tenen al carrer Muntaner 324 (cantonada Madrazo, al costat de la parada dels ferrocarrils),s'han convertit en patrocinadors d'Encert a la Ràdio. Dilluns vinent entrevistarem el Director Comercial d'UME, Juan Pablo Partido. Podreu veure el resultat per Nadal. 


 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat