7 jugadors d'Encert fitxats per la Selecció Catalana de Bàsquet

7 jugadors d'Encert fitxats per la Selecció Catalana de Bàsquet

Aquest dimecres 23 de Novembre comencen a Reus els Specials Olympics Reus 2016. La Selecció Catalana ha trucat les portes de la nostra associació per endur-se 7 jugadors de bàsquet i dues entrenadores. 

De part d'Encert Panteres, l'entrenadora Ariadna Mayoral serà l'encarregada de coentrenar l'equip català femenino. Les panteres Laura Grau, Anllys Navarrete, Anna Coromina, Eva Bertrán i Judith Gómez seràn les encarregades de lluitar pel títol estatal femenino. Totes elles ja tenen experiència en altres Specials. S'ha de destacar la gran compenetració que tenen entre elles, cosa que les ajuda a estar invictes aquest any a la Lliga. També totes elles van participar en els Specials Calella-Barcelona, l'any 2014. 
Encert Sant Martí cedeix l'Alex Casanovas, gran jugador i millor persona que fa anys que disfruta i ens fa disfrutar a tots amb el seu joc. 
L'Arnau Cañellas és l'últim incorporació. Un dels jugadors més joves que tenim s'ha erigit com a pedra angular d'Encert Gràcia. Estem convençudíssims que impressionarà a tothom amb el seu estil!
Per últim, la Clàudia Roca també entrenarà equip en aquests Specials. 
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat