Premi al Valor Esportiu col·lectiu per l'Associació Encert

Premi al Valor Esportiu col·lectiu per l'Associació Encert

Avui s'han conegut els guanyadors dels Premis Nacionals Special Olympics Catalunya, i l'Associació Encert rebrà el "Premi al Valor Esportiu col·lectiu". Altres premis han anat a parar a Johan Cruyff i Leo Messi entre altres. Els guardons es recolliran el dia 22 de Novembre al Palau Blaugrana, en el si de la 18a "Marxa Special Olympics Catalunya".

L'Assocació Encert és la guanyadora del "Premi al Valor Esportiu col·lectiu", en la 7a edició dels premis Special Olympics. La cerimonia d'entrega d'aquests premis es faran durant l'acte central de la 18a Marxa Specials Olympics, al Palau Blaugrana. El lema d'aquest any és "Tots junts som imparables!", i sortirà de Maria Cristina a les 10:30 hores. 
A l'acte de presentació hi hauran les ja conegudes figures polítiques i socials, com la vicepresident en funcions del Govern de Catalunya, Neus Munté, el Secretari General d'Esports, Ivan Tibau, i altres personalitats de l'associacionisme i el món mediàtic català
Segons el president d'Encert, Ferran Felius, "si una associació de famílies unides és capaç d'aconseguir una cosa tant gran com aquesta, som capaços de fer qualsevol cosa"
A part de la nostra associació ha decidit premiar a Johan Cruyff amb el Premi d'Honor; el Premi a la Responsabilitat Social a la Fundació Leo Messi; el Premi al Valor Esportiu individual ex aequo a Lluïsa Muñoz i Albert Ramírez; i el Premi Compromís Solidari a l'entitat Osona AEC Manlleu. 
Demà ampliarem la informació, tant per aquesta web com per les nostres xarxes socials. Ara com ara, ja s'ha fet ressó de la notícia Mundo Deportivo

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat