Colònies de Setmana Santa!

Colònies de Setmana Santa!

Estan obertes les inscripcions per les colònies de Setmana Santa! Aquestes venen amb novetats: hem decidit provar un nou projecte amb l'escola-granja l'Auró, que ens han ofert una proposta de lleure que ens ha convençut! Al mateix temps, aquestes colònies us podeu sortir molt econòmiques, ja que podeu disposar de les beques DINCAT!
Us hi esperem!

Serà el cap de setmana (dies 8 i 9) i els tres dies laborables que són festius en el calendari escolar (10, 11 i 12).
El dia 8 és dissabte, i marxarem al matí. El dia 12 és dimecres i tornarem després de dinar. 
El lloc on anem està a Tora (Lleida),a un alberg especialitzat en educació i oci inclusiu, en un entorn sense barreres físiques ni mentals. Ens ofereixen moltes activitats adaptades que podem combinar amb les que sempre proposem des de l'equip de monitores d'Encert! 
Es paga per transferència bancària: La Caixa”: ES 44 2100 3214 40 2200189975. El codi d'ingrés és respir.setmanasanta.nom del participant.
L'últim dia d'inscripció per motius de reserva és el 17 de març. Per més informació, contacteu amb lleurencert@gmail.com

IMPORTANT!!! INFORMACIÓ BEQUES!!!
L'últim dia per presentar-les serà el 20 de Març. Prepareu la documentació amb temps, ja que si és la primera vegada que la demaneu aquest any haureu de presentar tots els documents altra vegada. Podeu demanar tota la documentació a lleurencert@gmail.com 

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat