Reserva de places per les colònies d'estiu

Reserva de places per les colònies d'estiu

Arriben les colònies d'estiu!!! I com cada any tornem a "El Pinar", una casa que ja associem amb les dues primeres setmanes de Juliol.
Anirem del 2 al 19 de Juliol, amb possibilitat de fer les dues setmanes, només la primera o només la segona. 
Som-hi!

Cada any ens pensem que hem tingut les millors colònies, però sorprenentment cada any tornem més contents. Així que només volem que tornin a ser irrepetibles i inmillorables!!

No us perdeu el videoclip de la passada edició, de ben segur tindreu ganes de no perdre'us el proper!! Aqui us el deixem:
https://www.youtube.com/watch?v=kKoElxactyA

Un any més, hi haurà la possibilitat de demanar beques per a totes les famílies sòcies. L'últim dia per presentar-les serà el 20 de juny.

Us informem de com anirà el procés d'incripció i pagament:
- Fins el 2 de maig: Reserva de plaça i bestreta de 100€.*
- Fins el 2 de juny: Confirmació de plaça i ingrés import restant.*
* L'import de la bestreta no es retornarà en cas de baixa després del 2 de juny. En cas de baixa una vegada realitzat el pagament total de l'estada es retornarà el 50% només si és 15 dies abans de la data de sortida.

Des d'ara i fins el 2 de maig obrim el període de reserva de places. Les places són limitades de manera que les reserves aniran per ordre d'entrada de peticions.
Procediment per a la reserva de plaça:
- Enviament d'un correu electrònic a lleurencert@gmail.com, indicant el nom i el torn.
- Transferència o ingrés bancari de 100€ amb codi ingrés: colònies.nom participant.lletra del torn “La Caixa”: ES 44 2100 3214 40 2200189975
- Per a nois i noies que encara no heu vingut mai de colònies, envieu-nos un correu electrònic amb nom, edat i escola i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de concertar una entrevista.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat