Qué fem?

Qué fem?

Quan algú ens pregunta què fem, la primera cosa que diem és que som una petita gran família. L'Associació la tirem endavant entre tots els socis (joves, famílies i monitors).

- Ens desvivimospel lleure, pensant tant en els joves com en les famílies. Per això oferim un espai Club Socialsetmanal, amb un programa adaptat en les diferents tipologies dels usuaris. També fem sortides de diumenge (Sortim Diumenge),sortides a cases de colònies els ponts i alguns caps de setmana (respirs),casals per Setmana Santa i al Setembre, i colònies a l'estiu (aquesta última activitat l'esperem amb impaciència tot l'any!).

Competim esportivament en els diferents campionats de bàsquet organitzats per la Federació Acell: la Lliga Catalana, Campionats de Catalunya i els Special Olympics.

- Fem un taller de ràdio (Encert a la Ràdio) en el que treballem com millorar la comunicació intrapersonal. Veiem els resultats mensualment, quan gravem un programa a Cooltura.fm

- Tenim en compte les necessitats de les famílies i les ajudem a reconduir els problemes burocràtics que comporta tenir un familiar jove amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. Entre tots també trobem espais per compartir els problemes diaris que només els que estem a prop de persones amb DID ens anem trobant. Segur que el que et passa li passa a algú altre. Junts som més forts!
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat